Aanmelden jeugdkamp 2021

Aanmelden jeugdkamp 2021

Vanaf vrijdag 16 oktober is het mogelijk om je aan te melden voor het jeugdkamp 2021. Dit jaar gaan wij in de week van zaterdag 24 juli tot en met zaterdag 31 juli 2021 naar groepsaccommodatie Emsland in Ommen. De locatie is voor sommige deelnemers een ‘oude bekende’. In 2015 en 2018 zijn we daar ook al geweest en hebben we genoten van de mooie faciliteiten en omgeving.

Afgelopen jaar is helaas het jeugdkamp net doorgegaan als gevolg van de Corona maatregelen. In plaats daarvan hebben we een activiteit van 1 dag georganiseerd bij Oost-Arnhem en op de Posbank. In 2021 hopen we natuurlijk dat we weer een hele week met jeugdkamp samen kunnen zijn.

Met de locatie Ommen hebben we al afspraken gemaakt, indien het Jeugdkamp door Corona maatregelen wederom niet door kan gaan. Dan mogen we de reservering doorschuiven naar 2022. Wij hopen natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn. Als Kampcie vinden wij het super om te zien dat de kinderen van alle leeftijdsgroepen samen optrekken en genieten.

Kosten
De kosten voor een gehele week zijn 160 euro per deelnemer. Gaat er een 2e deelnemer mee uit 1 gezin dan zijn de kosten voor het 2e kind 130 euro. Voor het 3e kind uit 1 gezin zijn de kosten 100 euro. In overleg is het mogelijk om een halve week mee te gaan (zaterdag tot woensdagochtend). Hiervoor zijn de kosten 80 euro, maar dan maak je niet het laatste deel van het jeugdkamp mee. Dat is natuurlijk jammer en daarom hopen we dat iedereen de hele week mee gaat! De ervaring leert dat de afgelopen dat bijna iedereen een hele week mee gaat.

Vanaf januari 2021 gaan wij kosten maken. Heb jij je aangemeld en meld jij je na 1 januari 2021 toch nog af, dan zullen wij genoodzaakt zijn om de gemaakte (verblijfs)kosten in rekening te brengen. Wij hopen natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn.

Meld je aan!
Wil jij mee met het jeugdkamp 2021? Meld je dan nu aan via onderstaande formulier. Klik hier om te kijken wie zich al hebben aangemeld.

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, kan je altijd terecht bij de kampcie (of mail naar kampcie@oost-arnhem.nl)
Wij hopen dat ook jij weer meegaat!!

Kampcie
Lotte van der Hoeven, Willemien Kragt, Carin van der Hoeven, Jesse de Graaf, Mats Filius, Bas van de Pijpekamp en Jeroen Polman

 

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.